Uhapšeni serijski lopovi: Opljačkali mjenjačnicu, provaljivali u aparate u autopraonicama...

0
Fena
Uhapšeni serijski lopovi: Opljačkali mjenjačnicu, provaljivali u aparate u autopraonicama...

Policijski službenici Policijske stanice Vitez uhapsili su 24-godišnjaka i 23-godišnjaka, obojica iz Doboj Juga koji se sumnjiče da su na području Viteza opljačkali mjenjačnicu te provaljivali u aparate u autopraonicama.

Iz MUP-a Srednjobosanskog kantona u srijedu su izvijestili da su policijski službenici PS Vitez uspješno rasvijetlili dva kaznena djela "teške krađe" koja su izvršena u proteklom razdoblju na području Viteza te da je tom prilikom pričinjena znatna materijalna šteta.

Naime, 29. kolovoza 2024. godine oko 03,10 sati PS Vitez je prijavljeno da su dvojica nepoznatih muškaraca provalili u šest kasa i mjenjačnicu koje se nalaze u sklopu samouslužne auto-praonice u mjestu Divjak, općina Vitez. Istog dana, oko 03,30 sati PS Vitez je također prijavljeno da su dvojica nepoznatih muškaraca izvršili provalu u šest kasa koje se nalaze na samouslužnoj auto-praonici u mjestu Jardol, općina Vitez, navodi se u policijskom izvješću.

Borba za istinu: Policija u RS zastrašuje mlade koji propituju ratnu prošlost

Dalje se navodi da su operativnim radom na terenu službenici policije došli do saznanja da su osumnjičeni za izvršenje spomenutih kaznenih djela S.S. (2000.) i V.Š. (2001.), obojica iz Doboj Juga.

U saradnji s nadležnim Kantonalnim tužiteljstvom protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak