Tragedija u Tuzli: U požaru na privatnoj parceli smrtno stradala ženska osoba

3
Radiosarajevo.ba
Tragedija u Tuzli: U požaru na privatnoj parceli smrtno stradala ženska osoba

U Tuzli je danas u požaru na privatnoj parceli smrtno stradala 74-godišnjakinja, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba.

Do tragedije je navodno došlo kada je žena palila rastinje te pala, što su prijavili građani.

"Danas, 31. augusta 2024. godine, oko 12,45 sati, PS Istok/PU Tuzla prijavljeno je da je u naselju Prokopac (Gornja Tuzla), prilikom požara niskog rastinja, na jednoj parceli koja je u privatnom vlasništvu, pala i najvjerovatnije stradala ženska osoba koja je čistila parcelu i palila rastinje.

Oglasila se policija o ubistvu žene u Gradačcu

Na mjesto događaja upućeni su patrola poljcije PS Istok, SHMP Doma zdravlja Tuzla i PVJ Tuzla (vatrogasci). Izlaskom na mjesto događaja dežurni ljekar SHMP Doma zdravlja Tuzla konstatovao je smrt stradale ženske osobe, a radi se o M. T. (1950) iz Tuzle", izjavila je za portal Radiosarajevo.ba Adnana Sprečić, glasnogovornica Uprave policije Tuzlanskog kantona.

Takođe je na mjesto događaja upućena i uviđajna ekipa OKP PU Tuzla, koja će preduzimati sve dalje radnje po uputama dežurnog tužioca KTTK-a, kada se za to steknu uslovi.

Nažalost, požar na navedenoj lokaciji je i dalje aktivan.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak