Teška saobraćajna nesreća u BiH: Vozilom sletio u rijeku, više osoba ostalo zarobljeno u automobilu

0
Radiosarajevo.ba
Teška saobraćajna nesreća u BiH: Vozilom sletio u rijeku, više osoba ostalo zarobljeno u automobilu

Tokom ranih jutarnjih sati 10. oktobra došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je jedno vozilo sletilo sa regionalnog puta u rijeku Bosnu u naselju Dobrinje, područje Općine Visoko, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba.

"Oko 1.30 sati ujutro, Policijska Uprava Visoko dobija dojavu i izlazi na teren i zatiče jedno lice koje je bilo teže povrijeđeno", potvrdila je glasnogovornica Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog Kantona Aldina Alić za naš portal. 

"Prilikom medicinske obrade, utvrđeno je da je lice učestvovalo u saobraćajnoj nesreći."

Ceste FBiH: "Još ne znamo kolika je šteta pričinjena na cestovnoj infrastrukturi"

"Kada su policijski službenici izašli na teren, povrijeđeno lice ih je obavijestilo da se još osoba nalazi u automobilu, stoga su odmah angažovane specijalne jedinice policije koje rade na tome da se automobil izvuče iz rijeke kako bi se moglo pristupiti identifikaciji osoba koje su ostale u autu", govori glasnogovornica za portal Radiosarajevo.ba.

Napomenula je da su odmah na teren izašli dežurni tužilac i uviđajna ekipa i da će više informacija biti poznato po završetku uviđaja i izvlačenju vozila iz korita rijeke Bosne

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak