Stravični prizori sa mjesta nesreće u BiH u kojoj je poginuo 29-godišnjak: 'Najteži dio našeg posla'

0
Radiosarajevo.ba

Jedna osoba je poginula, a jedna povrijedena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Janjići kod Zenice na magistralnom putu M-17, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK).

"Nesreća se dogodila u 10:10 sati. U njoj su učestvovali putničko vozilo marke Ford i teretno motorno vozilo. Teretnim vozilom je upravljao P. I. iz Viteza, a na mjestu suvozača bio je P. V. koji je zbog zadobivenih povreda prevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica", kazao je Samir Valentić, glasnogovornik MUP-a ZDK za portal Radiosarajevo.ba.

Valentić nam je potvrdio i identitet poginule osobe.

Pogledajte izvanredan nastup Lady Gage na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu

"Riječ je o muškoj osobi inicijala G. G. T. iz Travnika. Rođen je 1995. godine", dodao je Samir Valentić.

Profesionalna vatrogasna jedinica Zenica, čiji su pripadnici intervenisali na mjestu sudara kamiona i vozila, objavila je fotografije stravičnih prizora s mjesta događaja.

Nesreća kod Zenice: Poginula jedna osoba, poznat identitet

"Najteži dio našeg posla", napisali su zenički vatrogasci i priložili nekoliko fotografija.

Uviđaj su obavili pripadnici MUP-a ZDK.

[facebook]https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02kuJY7UbhyK5J9tEuPkadEN47LGpBRfqtEzKd6WE5Q5dmrpDPCYzLZXeeju8cRswRl&id=100063921254340[/facebook]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak