Šta se jučer dešavalo u Doboju: Policija se oglasila o prevrtanju ringišpila - uhapšena jedna osoba

3
Radiosarajevo.ba
Šta se jučer dešavalo u Doboju: Policija se oglasila o prevrtanju ringišpila - uhapšena jedna osoba

Nakon prevrtanja ringišpila u Parku narodnih heroja u Doboju u ponedjeljak, 24. juna uhapšena je jedna osoba.

Policijski službenici Policijske uprave Doboj, 24. juna 2024. godine, oko 22,30 sata uhapsili su lice inicijala B.J. sa područja grada Doboja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo "Izazivanje opšte opasnosti".

Navedeno lice je rukovalo ringišpilom koji se 24. juna 2024. godine prevrnuo u Parku narodnih heroja u Doboju, kojom prilikom je bilo povrijeđenih maloljetnih lica.

S ove strane Drine | Dragan Banjac: Serija obmana prepodobnog Josifa

Dva maloljetna lica su zadržana na liječnje u u bolnici "Sveti apostol Luka" u Doboju, a o stepenu povreda doktori se još nisu izjasnili, dok je jedno maloljetno lice zadobilo lake tjelesne povrede i isto je otpušteno na kućno liječenje. Kod jednog maloljetnog lica koje je se javilo u zdravstvenu ustanovu radi ukazivanja medicinske pomoći nisu konstatovane tjelesne povrede.

Uviđajem koji je započet 24.06.2024. godine oko 21,25 časova rukovodio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj i isti će biti nastavljen danas uz prisustvo vještaka mašinske struke.

Potresne i uznemirujuće scene nakon rušenja ringišpila u BiH, ima povrijeđene djece

Navedeno lice će danas uz izvještaj o izvršenom krivičnom djelu biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak