Slučaj koji je šokirao BiH: Lociran Edin Tule iz Sarajeva koji je prijetio supruzi?

5
Radiosarajevo.ba

Edin Tule iz Sarajeva, koji je javno prijetio svojoj supruzi Aidi da će je baciti pod voz, je lociran i nalazi se van Bosne i Hercegovine.

Kako je za portal Radiosarajevo.ba rekao Ervin Mušinović, šef kabineta ministra unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine Rame Isaka, uspješno je pronađena lokacija ovog muškarca iz Sarajeva. 

"Istražitelji Odsjeka za cyber kriminal u Federalnoj upravi policije dostavili su Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo informaciju u kojoj je navedena lokacija na kojoj se nalazi lice Edin Tule. Za poduzimanje daljih radnji u ovom predmetu nadležni su policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo", rekao je Mušinović za portal Radiosarajevo.ba

Vrsni violinista, pedagog i čovjek: Sarajevo se oprostilo od Dževada Šabanagića

Nezvanično saznajemo da se Tule nalazi u Švicarskoj. 

Podsjetimo, ovaj muškarac je javno prijetio svojoj supruzi Aidi da će je 'silovati i ubiti', te da je 'vezana' i da će je 'baciti pod voz'. Osim svojoj partnerici, prijetio je i mnogim političarima, među kojima je i ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković. 

Foto: Screenshot: Insert iz videa gdje Edin Tule prijeti Elmedinu Konakoviću

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak