Pucnjava u Tešnju: Jedna osoba preminula, druga ranjena

0
Radiosarajevo.ba
Pucnjava u Tešnju: Jedna osoba preminula, druga ranjena

Jedna osoba je preminula, a druga je povrijeđena u porodičnoj kući u Tešnju danas 19. aprila, kada je u 11 sati došlo do upotrebe vatrenog oružja.

Prema saznanjima medija, stradao je Adem P. (56) koji je, pretpostavlja se, izvršio samoubistvo, dok je njegova nevjenčana supruga Sanela M. (49) zadobila povrede u predjelu stomaka.

"Pored Adema je pronađeno vatreno oružje pa se pretpostavlja da je on ranio svoju suprugu, pa zatim izvršio samoubistvo", kazao je izvor za Nezavisne novine.

Velika fešta u Sarajevu: Rukometaši Bosne osvojili šampionsku titulu

Elvedin Fišek, portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, dodao je da je u 11.35 sati došlo do upotrebe vatrenog oružja u Ulici Patriotske lige.

"Više informacija o tome kako je došlo do tragedije će biti poznato nakon uviđaja koji se trenutno obavlja, jer okolnosti događaja još nisu u potpunosti jasne. S.M., koja je povrijeđena je prevezena u Opću bolnicu u Tešnju", naveo je Fišek.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak