Pronađena još dva tijela na obali rijeke Drine

1
Radiosarajevo.ba
Pronađena još dva tijela na obali rijeke Drine

Na obali rijeke Drine, na području opštine Bratunac, 22. augusta, pronađena su dva tijela lica koja su najvjerovatnije afroazijskog porijekla čiji je nestanak nakon prevrtanja čamca na rijeci Drini, u mjestu Orlica, opština Bratunac, prijavljen Policijskoj stanici Bratunac navedenog dana oko 05:20 sati.

Policijska stanica Bratunac je isti dan oko 11:05 sati, zaprimila prijavu od strane pripadnika Teritorijalno vatrogasne jedinice Bratunac, da je na obali rijeke Drine, u mjestu Krasanpolje, opština Bratunac, pronađeno tijelo muškarca.

Takođe, navedenoj policijskoj stanici je pomenutog dana oko 14:00 sati prijavljen pronalazak još jednog beživotnog muškog tijela na obali rijeke Drine, u mjestu Zalužje, opština Bratunac.

Dodik o svojoj političkoj budućnosti: Otkrio kada će u penziju

Policijski službenici PS Bratunac su u prisustvu mrtvozornika Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja Bratunac, izvršili uviđaje na pomenutim lokalitetima.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio vršenje obdukcije koja će biti obavljena u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Zavod za sudsku medicinu u Bijeljini. Sve dalje mjere i radnje preduzimaće se po instrukcijama i nadzorom postupajućeg tužioca. 

U toku je rad na pronalasku ostalih lica koja su nestala prilikom prevrtanja čamca u rijeci Drini.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak