Policija oduzela BMW bahatom vozaču iz Sarajeva zbog skoro 8.000 maraka neplaćenih kazni

1
Radiosarajevo.ba
Policija oduzela BMW bahatom vozaču iz Sarajeva zbog skoro 8.000 maraka neplaćenih kazni

Policijski službenici Policijske stanice Srbac, 28. aprila 2023. godine, od lica A.M. iz Sarajeva, koji je višestruki povratnik u činjenju prekršaja, privremeno su oduzeli putnički automobil marke BMW.

Naime, policijski službenici Policijske stanice Srbac su 28. aprila 2023. godine oko 2.20 časova, u mjestu Kobaš,  izvršili kontrolu putničkog automobila marke BMW, kojim je upravljalo lice A.M. iz Sarajeva.

Izvršenom kontrolom, utvrđeno je da je lice upravljalo vozilom prije sticanja prava na upravljanje, a na osnovu izvršenih provjera u Registru novčanih kazni utvrđeno je da lice ima dug u iznosu od 7.773,60 KM.

Mozgalica: Šta je pogrešno na ovoj slici?

Policijski službenici su privremeno oduzeli putnički automobil, a protiv lica A.M. će biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak