Oglasili se iz MUP-a o sudaru BMW-a i Smarta u Sarajevu: Žena iz Crne Gore zadobila teške povrede

0
Radiosarajevo.ba
Oglasili se iz MUP-a o sudaru BMW-a i Smarta u Sarajevu: Žena iz Crne Gore zadobila teške povrede
Facebook: Sarajevska sehara / Prizori s mjesta nesreće

U sarajevskom naselju Dolac-Malta sinoć se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su tjelesne povrede zadobile dvije osobe.

Kako se može vidjeti na videozapisu objavljenom na društvenim mrežama, u nesreći su učestvovali automobili marke BMW i Smart.

Vozač BMW-a, udario je u putničko vozilo Smart, skrenuo ispred autobusa, preletio preko biciklističke i pješačke staze i udario u poslovnu zgradu.

Udes na Drveniji, ima povrijeđenih

Udes na Drveniji, ima povrijeđenih

O nesreći su se danas oglasili i iz sarajevskog Ministarstva unutrašnjih poslova iz kojeg navode kako se nesreća dogodila sinoć u 23.30, na kolovozu ulice Zmaja od Bosne do broja 86, područje općine Novo Sarajevo.

Kako ističu za upravljačem motornog vozila BMW je bio vozač K.H., iz Sarajeva dok je motornim vozilom marke "Smart" upravljao vozač D. B., iz Sarajeva.

U ovoj saobraćajnoj nesreći, teške tjelesne povrede zadobila je putnica u vozilu BMW, Š. L. iz Tivta, Crna Gora.

[instagram]https://www.instagram.com/reel/CrEr9rLtq3z/[/instagram]

Njoj je ljekarska pomoć ukazana u KUM-u sarajevskog KCUS-a, a zatim na Klinici za ortopediju i traumatologiju gdje je i zadržana na liječenju.

Također, lakše tjelesne povrede zadobila je još jedna putnica u vozilu BMW - H. A., iz Sarajeva. I njoj je ukazana pomoć u KUM-u UKC Sarajevo, nakon čega je puštena na kućno liječenje.

"O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo, a uviđaj su obavili policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage MUP-a Kantona Sarajevo i Odjeljenja za kriminalističku tehniku i forenziku MUP-a Kantona Sarajevo", navode iz MUP-a.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CrEpzwrt6E7/[/instagram]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije