Objavljen video sukoba na cesti u BiH: Izašao iz Golfa i palicom napao drugog vozača

4
Radiosarajevo.ba
Objavljen video sukoba na cesti u BiH: Izašao iz Golfa i palicom napao drugog vozača

U srijedu, 2. septembra, dogodila se prava drama u Lukavcu gdje su se sukobili dvojica vozača.

Ovu informaciju su za portal Radiosarajevo.ba potvrdili iz javili su iz Odsjeka za odnose s javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUP TK).

"Policijskoj stanici Lukavac prijavljeno je danas oko 12:45 sati da je u naselju Modrac grad Lukavac došlo do konflikta između dva učesnika u saobraćaju.

Prošlo je sedam tužnih godina: Dan kada nas je napustila Donna Ares

Na lice mjesta je upućena uviđajna ekipa PU Lukavac u cilju poduzimanja uviđajnih i drugih radnji vezano za utvrđivanje okolnosti predmetnog događaja. O navedenom će u zakonski predviđenom roku biti obaviješten kantonalni tužilac", javili su iz Odsjeka za odnose s javnošću MUP-a TK.

Kako se vidi na snimku sukoba, nakon verbalne svađe u saobraćaju, oba vozača izašla su iz svojih vozila kako bi se i fizički obračunali. Ubrzo su odustali od te ideje i otišli prema svojim vozilima. Tada je vozač putničkog motornog vozila Golf 7 izvadio iz gepeka palicu i napao vozača minibusa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak