Nove informacije o saobraćajnoj nesreći kod Visokog: Strahuje se da ima više poginulih

0
Radiosarajevo.ba
Nove informacije o saobraćajnoj nesreći kod Visokog: Strahuje se da ima više poginulih

Saobraćajna nesreća koja se tokom ranih jutarnjih sati, 10. oktobra desila u naselju Dobrinje ima- nastradalo je više osoba, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko- dobojskog Kantona.

Kako je portal Radiosarajevo.ba ranije pisao, do nesreće je došlo prilikom slijetanja automobila sa ceste u korito rijeke Bosne kod Visokog.

Jedna povrijeđena osoba je pozvalo policiju i naglasilo da se u automobilu nalazi još osoba. 

Poznato kada će se održati Lokalni izbori 2024 u Fojnici, Kiseljaku, Konjicu i Kreševu

Policijski službenici su odmah izašli na teren i krenuli u potragu za olupinom automobila

"U ovom trenutku mogu vam potvrditi da nažalost ima poginulih. Trenutno ne možemo potvrditi broj poginulih.", rekla je Aldina Alić, glasnogovornica Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog Kantona za portal Radiosarajevo.ba

Teška saobraćajna nesreća u BiH: Vozilom sletio u rijeku, više osoba ostalo zarobljeno u automobilu

Prema informacijama portala Radiosarajevo.ba u ovom trenutku obavlja se uviđaj kojim rukovodi dežurni kantonalni tužilac.

Podsjetimo, u četvrtak, 10. oktobra oko 1 sat iza ponoći policija je zaprimila dojavu da je u mjestu Dobrinje kod Visokog došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je automobil sletio u rijeku Bosnu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak