Masovna tučnjava maloljetnika, jedan gurnut sa zida u rijeku

0
Radiosarajevo.ba
Masovna tučnjava maloljetnika, jedan gurnut sa zida u rijeku

U Gračanici se u srijedu, 11. septembra, dogodio incident u kojem je učestvovalo više maloljetnih lica. Na snimci koji kruže društvenim mrežama u tučnjavi je učestvovalo nekoliko maloljetnih osoba.

Kako se može vidjeti na snimku, jedna grupa mladića je napala drugu, te je nakon kraće verbalne svađe došlo do fizičkog obračuna.

Na snimcima  koji kruže društvenim mrežama u tučnjavi je učestvovalo nekoliko maloljetnih osoba.

Igor Stojanović optužio SDA da žele Islamsku republiku. Žestoko mu odgovorio Emir Hadžihafizbegović

Incident je za potvrđen iz MUP-a TK za portal Radiosarajevo.ba.

"Policijskoj stanici Gračanica u srijedu, 11. septembra, prijavljena je tučnjava više maloljetnih lica. Postupali su policijski službenici PS Gračanica, a prema našim informacijama, niti jedno lice (koje se vezuje za navedeni događaj) se nije javilo u zdravstvene ustanove radi ukazivanja medicinske pomoći.

Rad na dokumentovanju ovog događaja i utvrđivanju svih činjenica, biti će nastavljen, a u rad će biti uključen i Centar za socijalni rad Gračanica”, potvrdila je Adnana Sprečić, glasnogovornica MUP-a TK, za portal Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak