Masovna tuča u Mostaru: Muškarci u crnim džipovima fizički napali mladiće i uništili automobil

9
Radiosarajevo.ba
Masovna tuča u Mostaru: Muškarci u crnim džipovima fizički napali mladiće i uništili automobil

U noći sa ponedjeljka na utorak,26/27. augusta, u 00:35 sati, Policijska uprava Mostar obaviještena je od strane više građana o masovnoj tuči koja se odvijala u ulici M.Tita, tačnije u blizini pekare "Lučki most".

Odmah po prijavi, policija je izašla na teren i utvrdila da su se lica H.P. (2005) i E.G. (2004), oba iz Mostara, nalazili u neposrednoj blizini pekare, pored automobila kojim je upravljao H.P.

Prema dostupnim informacijama, u trenutku incidenta pored njih su prolazila dva crna džipa nepoznatih registarskih oznaka.

Turisti bježe iz apartmana, dim stigao u Split: "Užasno smrdi po paljevini i pada pepeo"

Automobila su ubrzo stala, a iz njih su izašli nepoznati muškarci obučeni u crnu odjeću i fantomke, te su drvenim palicama nanijeli štetu na automobilu H.P.-a. Također, ovi nepoznati napadači su više puta šakama i nogama fizički napali E.G.

Policija je odmah reagovala, a o incidentu je obaviješten Odjel kriminalističke policije, piše u saopštenju MUP-a HNK.

Preduzete su sve potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja ovog napada i identifikacije počinilaca. Istražni timovi nastavljaju rad na slučaju kako bi utvrdili sve okolnosti i motive napada.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (9)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak