Detalji saobraćajne nesreće u Hercegovini: Povrijeđene četiri osobe, intervenirali vatrogasci

0
Radiosarajevo.ba
Detalji saobraćajne nesreće u Hercegovini: Povrijeđene četiri osobe, intervenirali vatrogasci

Policijskoj upravi Ljubuški u nedjelju, 11. augusta, u 4:16 sati prijavljeno da se u mjestu Vitina dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su četiri osobe povrijeđene.

U ovoj saobraćajnoj nesreći su sudjelovali M.Ć. (1993.) koji je bio za upravljačem osobnog automobila Passat (registarskih oznaka Bosne i Hercegovine), te M.T. (1989.) koja je upravljala osobnim vozilom Audi (registarskih oznaka Bosne i Hercegovine).

U ovoj saobraćajnoj nesreći povrede su zadobila oba vozača, kao i putnici iz navedenih vozila (1993. i 1988. godište).

Pogledajte fotografije spektakularnog zatvranaja Olimpijskih igara u Parizu

Vozačica Audija je zbog težine povreda prebačena u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar, a o ovoj saobraćajnoj nesreći je obaviješten dežurni kantonalni tužitelj, potvrđeno je za Hercegovina.info iz Ureda za informiranje MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona.

Neslužbeno su saznali da je M.T. zadobila teške tjelesne povrede, dok su ostali prošli s lakšim tjelesnim povredama.

Uviđaj su na mjestu nesreće uradili službenici Policijske uprave Ljubuški. Zbog ovog sudara, na intervenciju su pozvani i vatrogasci Ljubuškog koji su pomogli u izvlačenju unesrećenih osoba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak