Saobraćajna nesreća na putu Stolac - Neum: Jedna osoba povrijeđena

0
Radiosarajevo.ba
Saobraćajna nesreća na putu Stolac - Neum: Jedna osoba povrijeđena
Foto: Hercegovinainfo / Saobraćajna nesreća u Hercegovini

U subotu, 10. augusta, oko 10:20 sati policiji je prijavljena teža saobraćajna nesreća koja se dogodila na brzoj cesti Stolac - Neum.

U nesreći je jedna osoba povrijeđena, potvrđeno je za portal Hercegovina.info iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK).

U ovoj saobraćajnoj nesreći sudjelovali su vozači Golfova. Jedan od vozača je s područja Neuma, dok je drugi s područja Gornjeg Vakufa.

Jokić i društvo pjevali zloglasnu pjesmu u Parizu. Prvo opleli po Amerikancima, a onda po Hrvatima

Jokić i društvo pjevali zloglasnu pjesmu u Parizu. Prvo opleli po Amerikancima, a onda po Hrvatima

Na oba vozila nastala je velika materijalna šteta, dok je suvozač iz Gornjeg Vakufa zadobio povrede neutvrđenog stepena, potvrdili su iz MUP-a HNK. 

Također, na području Mostara tokom dana zabilježeno je više saobraćajnih nesreća sa većom i manjom materijalnom štetom, međutim za sada nije poznato je li bilo povrijeđenih osoba.

Jedna od težih saobraćajnih nesreća dogodila se na lokalitetu Salakovca oko 11 sati, sjeverno od Mostara gdje je vozačica iz, za sada, neutvrđenih razloga izgubila nadzor nad upravljačem automobila Toyota i izletjela s ceste udarivši u brdo.

Na automobilu je nastala velika materijalna šteta, ali nije poznato je li bilo povrijeđenih osoba. Na mjestu nesreće, službenici Policijske uprave Mostar su uradili uviđaj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije