Velika potraga u BiH: Nestao Samir Nezić, jeste li ga vidjeli?

1
Radiosarajevo.ba
Velika potraga u BiH: Nestao Samir Nezić, jeste li ga vidjeli?

Policija stanice Ključ pokrenula je operativnu potragu za nestalim Samirom Nezićem, nakon što je njegov brat prijavio nestanak.

Iako su poduzete različite aktivnosti od strane policije i srodnika, Samir Nezić još uvijek nije pronađen.

Prema posljednjim informacijama, nestali Samir Nezić primijećen je 4. februara 2024. godine oko 15:30 sati u naselju Hasići, općina Ključ.

Magična noć muzike i koncert za pamćenje: Rimski filharmoničari očarali sarajevsku publiku

Pozivaju sve građane koji imaju bilo kakva saznanja o kretanju ili boravku Samira Nezića da odmah obavijeste policiju. Informacije se mogu dostaviti na broj telefona 122 ili na broj telefona 037/661-222. Također, građani mogu stupiti u direktni kontakt s pripadnicima policije Unsko-sanskog kantona.

Opis nestalog lica: Samir Nezić ima visinu oko 170 cm, težak je oko 70 kg, slabije tjelesne građe, s prosijedom kratko ošišanom kosom i smeđim očima. Kao karakterističan osobni znak, ističe se nedostatak tri prednja zuba u gornjoj vilici. U trenutku nestanka nosio je crne vojničke čizme, plave hlače i crnu duks majicu.

Policija Ključa apelira na saradnju građana i moli ih da prijave bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u pronalaženju nestalog Samira Nezića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak