U Banjoj Luci prvi na glasanje došli uglavnom stariji građani: 'Nikada slabije organizovani izbori'

1
AA
U Banjoj Luci prvi na glasanje došli uglavnom stariji građani: 'Nikada slabije organizovani izbori'

Građani Banjaluke koji su jutros poranili kako bi obavili svoju građansku dužnost očekuju da će nakon lokanih izbora živjeti bolje.

Na biračkim mjestima u Osnovnoj školi "Branko Radičević“, prvi na su glasanje došli uglavnom stariji Banjalučani.

Obzirom da se na ovoj lokaciji nalazi mnogo biračkih mjesta pojedini glasači žalili su se da im je teško pronaći u kojoj učionici treba da glasaju.

Dragan Bursać: 'Stanivuković u danima žalosti sa trubačima na izbore - sramotno'

Persa Galić je na glasačko mjesto stigla odmah po otvaranju i ispunila svoju građansku dužnost.

O svojim očekivanjima rekla je: "Meni je tako svedno, šta god da bude, vidjećemo šta će biti. Za mene je sada dobro penzija redovna, šta da radim. Kolika, tolika, rekla je Persa Galić.

Pero Dragić je bez problema uspio glasati.

"Jesam glasao, nije komplikovano ništa. Ideš po strankama, razumiješ, zaokružuješ koga ti želiš i to je to. Živim u Banjoj Luci više od 50 godina. Dosta je teško stanje, ali nadati se da će biti bolje", rekao je Dragić.

Davorin Gajić rekao je da je njegovo glasanje proteklo brzo i jednostavno, a svoja očekivanja nije želio komentarisati dodajući da se nada da će biti bolje.

Savo Čobeljić smatra da izbori nisu nikada bili slabije organizovani, jer se ne znaju gdje su biračka mjesta, nisi su mu znali reći po imenu ulice gdje treba da glasa.

"Stvarno neorganizovano, u odnosu na ove prethodne godine, najslabija organizacija. Očekivanja su da naši pobjede, drugo nema, samo naprijed u nove radne pobjede i tako, da ljepše grad izgleda", rekao je on.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak