Ramo Isak o vožnji helikopterom: 'Jesam se snimao i hoću, trebam li se pravdati?'

12
Radiosarajevo.ba
Ramo Isak o vožnji helikopterom: 'Jesam se snimao i hoću, trebam li se pravdati?'

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak osvrnuo se na kritike zbog vožnje službenim helikopterom u kojem je tom prilikom bio i njegov sin Arnel Isak, kao i dijeljenju videa na društvenim mrežama.

U razgovoru za tuzlanski Kanal 21, Isak je objasnio kojim povodom je koristio službeni helikopter i osvrnuo se na navode kojima se akuelna vlast naziva izadnicima.

"Tada smo imali sastanak s jednom ambasadom, kada je bio famozni let o kojem su mediji malo previše pisali, gdje smo dogovarali, znate da smo napokon donijeli odluku o jedinstvenoj uniformi na teritoriji FBiH.

Pogledajte kakva atmosfera vlada na koncertu Amire Medunjanin

Tada sam ja bio u Srebrenici iz Srebrenice sam se morao vratiti da bi stigao na sastanak i koristio se helikopter. Šta je poenta? Snimao sam se? Jesam se snimao i snimat ću se i dalje i snimat ću naše specijalce. Ja jasno kažem jesam i hoću. Pa treba da pokažemo da na ovom dijelu Federacije ima neko ko ima hrabrosti da lupi šakom o sto i kaže ne može tako - ide tako. O mom radu govori ovih 100 dana", istakao je Isak.

"Izdaja Bosne i Hercegovine je pljačka poslijeratna, privatizacija nezakonita, omogućavanje određenim ljudiima da postanu tajkuni, milioneri, a neki i milijarderi, a koji prije rata nisu imali ni kafu da popiju. To je izdaja BiH. Najviše su Bosnu i Hercegovinu oštetili oni koji su kriminalcima omogućili da steknu na nezakonit način novac. To je izdaja BiH", zaključio je Isak.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (12)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak