Ramo Isak ismijao Nešića: 'Nenad je čovjek koji je naučio voziti se nekvalitetnim putevima'

27
Radiosarajevo.ba
Ramo Isak ismijao Nešića: 'Nenad je čovjek koji je naučio voziti se nekvalitetnim putevima'

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak na svom Facebook profilu komentirao je incident u Sarajevu koji se doigodio u srijedu, 21. august, u kojem je vozač iz Sarajeva preticao službeno vozilo u kojem se nalazio ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Nenad Nešić.

Podsjetimo, Tužilaštvo Kantona Sarajevo utvrdilo je da nema elemenata krivičnog djela u incidentu, a komentar ministra Rame Isaka prenosimo u cijelosti:

"Nenad Nešić je čovjek koji je naučio voziti se nekvalitetnim putevima gdje su vozači prinuđeni, zbog vlastite sigurnosti, voziti sporije.

Italijani se pojačavaju: Pierre Kalulu potpisao za Juventus

Za to su naravno krive vlasti u bh. entitetu RS koje ne investiraju u putnu infrastrukturu. Što je naravno žalosno i čemu se ne trebamo radovati jer je bh. entitet RS naša zemlja.

Upravo zbog takvih navika Nešiću se vožnja u njegovom glavnom gradu – Sarajevu – čini prebrzom.

Nove informacije nakon što je Sarajlija preticao Nešićevo vozilo: Nema elemenata krivičnog djela

Čuo sam priču kako je Nešić jedne prilike panično urlao „ubistvo, ubistvo, upomoć“ kada je vozilo na semaforu stalo u traku do njegove. Sva sreća uspjeli su ga smiriti i objasniti mu da ga niko ne želi ubiti već da jednostavno u Sarajevu postoje četiri saobraćajne traka namijenjene vožnji u istom smjeru.

I to nije ništa, za radare je mislio da su kućišta za golubove, a za SPARTA kamere da su uređaji koji radioaktivno zrače funkcionere SNSD-a i DNS-a kada dolaze na posao u Sarajevo", napisao je ministar Ramo Isak.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (27)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak