Poznato stanje djeteta ubijene majke: Djevojčicu ostavio na podu nakon ubistva bivše supruge

Radiosarajevo.ba

Dijete višestrukog ubice Nermina Sulejmanovića iz Gradačca, koji je u petak, 11. augusta, ubio tri osobe, je zbrinuto i nije povrijeđeno, potvrđeno je iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona.

Kako se moglo vidjeti na snimku koji je monstrum Nermin objavio na svom Instagramu, a koji portal Radiosarajevo.ba zbog brutalnosti ne želi objaviti, nakon što je ubio bivšu suprugu i majku djevojčice, dijete je ostavio te nastavio krvavi pohod.

Sve ranjene osobe su zbrinute u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Tuzla, a kako su naveli iz ove ustanove, tri osobe koje su ranjene u Gradačcu prevezene u ovu medicinsku ustanovu.

Magična noć muzike i koncert za pamćenje: Rimski filharmoničari očarali sarajevsku publiku

"U Gradačcu je ranjen D. O. (23) koji je dovezen na Kliniku za anesteziologiju i reanimatologiju gde je pokušana reanimacija, ali je ovaj pacijent preminuo.

Dodaju da osoba inicijala N. P. ima povrede donjih ekstremiteta i da je smješten na Kliniku za ortopediju i traumatologiju.

Instagram: Uklonjen brutalni i uznemirujući snimak ubistva iz Gradačca

"Na UKC Tuzla dovezena je i žena L. O. (54) koja ima prostrelne ranu grudnog koša i trbuha. Ona je prvo zbrinuta na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju, a potom je prebačena u operacionu salu", naveli su iz ove ustanove.

Prema posljednjim nezvaničnim informacijama koje ima portal Radiosarajevo.ba vlasnik teretane Emir Džinović iz Gradačca, u kojoj je radio Nermin kao instruktor, rekao je bio na mjestu zločina i da je on spasio bebu i odveo na sigurno.

U našoj galeriji pogledajte fotografije iz Gradačca i s mjesta samoubistva Nermina u naselju Donje Ledenice, šest kilometara od Gradačca:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak