Stotine građana se okupilo u Velikoj aleji pružiti podršku porodici Memić

Radiosarajevo.ba

Kao što je sestra stradalog Dženana Memića, Arijana, danas najavila poslije presude Vrhovnog suda FBiH po kojoj su Seferovići ponovo oslobođeni za Dženanovu smrt, večeras su se u Velikoj aleji okupili njegovi brojni prijatelji, članovi porodice i svi koji podržavaju porodicu Memić.

Okupljanje je počelo u 20 sati ispred spomenika stradalom Dženanu, a prema onome što reporter Radiosarajevo.ba portala prenosi, na istom se okupilo više desetina građana.

Kako je ranije danas kazala Arijana Memić, na ovaj način Dženanova porodica, ali i svi građani koji su 'uz njih i pravdu', žele proslaviti činjenicu da 'priča oko saobraćajne nesreće konačno odlazi u historiju'.

Loading...

Vrhovni sud FBiH oslobodio je Ljubu i Bekriju Seferovića iako su njih dvojica prije nekoliko godina priznala krivicu, odnosno Ljubo je priznao da se desila saobraćajna nesreća u kojoj su udarili momka.

To je već treći put da su Ljubo i Bekrija oslobođeni u slučaju Dženan Memić jer ih je prethodno dva puta oslobio Kantonalni sud.

Na portalu www.radiosarajevo.ba možete pratiti uživo šta se dešava u Velikoj aleji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak