Milorad Dodik se oglasio nakon objava Stanivukovića: "Draško je postao nervozan"

3
Radiosarajevo.ba
Milorad Dodik se oglasio nakon objava Stanivukovića: "Draško je postao nervozan"

U utorak, 17. septembra, na mrežama se oglasio Milorad Dodik koji je objavio da je "Draško Stanivuković pustio svoju ekipu drugara i drugarica" na njegovu "šalu" koju je objavio na društvenoj mreži X.

"Pošto je to odraz velike nervoze, red je da građanima Banja Luke i cijeloj javnosti direktno i otvoreno kažem zbog čega je Draško postao ovako besramno nervozan da se služi montažama i lažima. Draško je nervozan jer je prethodnih nedjelja i mjeseci u svojim privatnim razgovorima s članovima mog SNSD-a govorio da ima moju podršku za kandidaturu, nadajući se njihovim glasovima. Kao što je slagao mene da je sve u vezi s rekonstrukcijom kuće Milanovića u redu, tako je slagao i njih. Kada sam ja svom snagom ušao među narod, tako je Draško postao nervozan", napisao je Dodik.

Takođe, naveo je i da SNSD i on, u potpunosti podržavaju kandidaturu Nikole Šobota kao jedinog u ovoj trci koji donosi nov kvalitet i pozitivnu promjenu kada ga narod izglasa za gradonačelnika.

Desetine povrijeđenih nakon masovne eksplozije pejdžera u Libanu: Najveće kršenje sigurnosti do sada

"Istina je da sam sa Draškom Stanivukovićem nekada imao bolju saradnju nego s nekim tradicionalnim koalicionim partnerima. Istina je i da je on postao gradonačelnik tako što je vikao okolo kako će sa nama ratovati, ali je na kraju sarađivao i s Vladom Republike Srpske i sa mnom", napisao je Dodik.

"Draško je neozbiljan dečko koji ne ispunjava obećanja, prevrtljiv, narcisoidan, neobrazovan i okružen lošim saradnicima. Doktor Šobot je pristojan, obrazovan i sposoban čovjek, koji u ovim teškim trenucima drži nivo komunikacije vrijedan divljenja dok pokušavaju, ali neće, da ga uvuku u blato", napisao je Dodik.

Draško Stanivuković je na društvenoj mreži Facebook, objavio kompilaciju videa u kojem mu Milorad Dodik prijeti, psuje i referiše se na njegov rad, nakon čega je krenulo prepucavanje na društvenim mrežama. 

Podsjetimo, Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini održat će se 6. oktobra 2024. godine.

/ Anketa

Da li ćete glasati na ovogodišnjim lokalnim izborima u Bosni i Hercegovini?

Inače, predizborna kampanja za lokalne izbore koji se održavaju u BiH počela je 6. septembra i trajat će mjesec dana - izbori se održavaju 6. oktobra, a sve o izborima možete pratiti OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak