Jelena Trivić: "U oktobru najavljujem rat sa tajkunima"

4
Radiosarajevo.ba
Jelena Trivić: "U oktobru najavljujem rat sa tajkunima"

Trivićeva je tako, kao kadar Narodnog fronta (NF), zajednički kandidat SDS-a, pokreta "Banjaluka zove" i liste "Za pravdu i red".

Na današnjoj konferenciji, 15. jula nije bilo lidera liste "Za pravdu i red" Nebojše Vukanovića, pa se u njegovo ime obratio Milan Savanović, narodni poslanik ove liste. On je rekao da su se na podršku odlučili nakon par održanih sastanaka.

"Odlučili smo se da damo nesebičnu podršku Jeleni Trivić za koju mislimo da djeluje opoziciono. Nismo izašli sa svojim kandidatom i donijeli smo odluku da je podržimo", rekao je on.

Kolaps u Bosanskoj Gradiški: “Čekamo dva sata, smučio nam se odmor”

"Dodao je da odluka nije bila teška jer u Banjaluci postoje, kako tvrdi, već dva režimska kandidata" Draško Stanivuković (PDP) i Nikola Šobot (SNSD).

"Koliko nas narod podrži tako ćemo putem naših budućih odborniak djelovati na rad gradonačelnika", poručio je Savanović.

Jelena Trivić o 'mirnom razdruživanju': 'Ovo je samo naziv za Dodikovu priču koja traje 18 godina'

Predsjednica Narodnog fronta, Jelena Trivić zahvalila se na podršci.

"Definitivno je jasno ko je opozicioni kandidat u Banjaluci i ovim smo zaokružili proces. Četiri opozicione stranke su se okupile oko jednog kandidata (Narodni front, SDS, Banjaluka zove i lista "Za pravdu i red)", rekla je ona.

Dodala je da očekuje da će joj podršku pružiti i dvije trećine članstva PDP-a, koji, tvrdi, ne podržavaju Draška Stanivukovića.

Jelena Trivić poručila: Dodik nas je posvađao sa cijelim svijetom. RS sve više gubi

"Tvrdim da ćemo imati komotnu skupštinsku većinu. Drago mi je da smo uspjeli da se okupimo oko jednog kandidata. Ključno je da u Banjaluci pobijedimo dva režima, onaj od Milorada Dodika i mali gradski režim Draška Stanivukovića", poručila je ona.

Poručila je da će, ako pobijedi, formirati stručne timove u koje će imenovati ljude u skladu sa strukom.

"Na bitna mjesta ćemo imenovati stručne ljude, a ne kao sada da na čelu Vodovoda bude ginekolog. To građani od nas očekuju", navela je ona.

Trivićeva tvrdi da će, prema njenim saznanjima, Draško Stanivuković povući kandidaturu za gradonačelnika, a po nalogu Milorada Dodika.

"U oktobru najavljujem rat sa tajkunima kojima neće biti dozvoljen pristup Gradskoj upravi, a kamoli da je vode", zaključila je ona, piše Mondo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak