I mi "štelu" za banku imamo!

Radiosarajevo.ba
I mi "štelu" za banku imamo!

Foto: Protesti građana proljeće 2008; Velija Hasanbegović, radiosarajevo.ba
Kako je javnosti već poznato: većina kapitala Razvojne banke usmjerena je ka par "zaslužnih" prezimena našeg društva. Porezni obveznici su time upravo svojim novcem pomogli poštenim biznismenima, ratnim profiterima, pokretačima posrnule bh privrede, te firmama i pojedincima "u potrebi".
Projekti bez pomoći poreznih obveznika ne bi bili mogući te se ovim putem u ime onih za koje su isti i glasali srdačno zahvaljujemo!

UGAG će u petak insistirati na podjeli aplikacija svim aplikantima koji nisu imali štelu. Naša "veza" i garant uspješnog apliciranja će biti federalni premijer Branković ("Glavuša").

Aplikacije ce naknadno biti priložene Razvojnoj banci a projekti naravno moraju biti razvojnog karaktera i trebaju voditi zapošljavanju barem dva nova radnika.
Prednost će imati energetski i kopački projekti (tuneli do Evropske Unije), telekomunikacije te gradnja kula od karata i vikend površina namijenjenih za odmor i relaksaciju političke elite.

Pozivamo građane da nas kontaktiraju radi zajedničke predaje projekata u narednom periodu (uz "vezu") i to putem kontakata: akcija.gradjana@gmail.com i 062 576-623.

UG Akcija građana


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak