Denis Bećirović izrazio saučešće porodicama ubijenih u Sanskom Mostu: 'Naše misli su s vama'

2
Radiosarajevo.ba
Denis Bećirović izrazio saučešće porodicama ubijenih u Sanskom Mostu: 'Naše misli su s vama'

Povodom stravičnog zločina u Gimnaziji u Sanskom Mostu, u kojem su ubijene tri osobe, oglasio se predsjedavajući Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović:

"S nevjericom i velikom tugom primio sam vijest o užasnim ubistvima koja su potresla Sanski Most i cijelu Bosnu i Hercegovinu. Ovo je veliki gubitak za porodice, prijatelje i saradnike ubijenih.

Upućujem iskreno saučešće članovima porodica ubijenih. Iskreno saosjećam sa svim građanima Sanskog Mosta. U ovim teškim trenucima naše misli su s vama".

Čestitamo: Slavnom Johnu Turturru uručeno "Počasno Srce Sarajeva"

Podsjetimo, u pucnjavi koja se u srijedu, 21. augusta, u jutarnjim satima dogodila u objektu Gimnazije u Sanskom Mostu, ubijeni su direktor ove obrazovne ustanove, Nijaz Halilović, sekretarica Nisveta Kljunić i profesorica engleskog jezika, Gordana Midžan.

Njih troje je iz automatske puške ubio Mehemed Vukalić, domar, a zatim je pokušao počiniti samoubistvo tako što je sebi pucao u prsa.

Sve detalje o ovom slučaju pratite na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak