Denis Bećirović iz Ankare: Hvala Erdoganu na kontinuiranoj podršci BiH i njenim građanima

7
Radiosarajevo.ba
Denis Bećirović iz Ankare: Hvala Erdoganu na kontinuiranoj podršci BiH i njenim građanima

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović danas je u Ankari prisustvuvao svečanoj večeri kod novog-starog predsjednika Turske Recepa Tayyipa Erdogana.

Tim povodom Bećirović se oglasio na Facebooku.

"Večeras sam u Ankari prisustvovao svečanoj večeri kod predsjednika Republike Turske Redžepa Tajipa Erdoana. Hvala predsjedniku Republike Turske na srdačnom dočeku, ukazanom gostoprimstvu i prijateljskom razgovoru.

Nekadašnja Dinamova zvjiezda bori se sa vremenom: "Bolest je neizlječiva, umrijet ću"

Posebno mu se zahvaljujem na kontinuiranoj podršci Bosni i Hercegovini i svim njenim građanima.

Svečanoj večeri u Čankaya palati prisustvovalo je više od 80 predsjednika, premijera i drugih visokih zvaničnika država, kao i čelnika brojnih važnih međunarodnih organizacija", naveo je Bećirović na Facebooku.

Podsjećamo, predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan danas je položio zakletvu te zvanično započeo novi mandat.

Ceremoniji u Ankari je prisustvovala i predsjedavajuća Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Cvijanović i član Predsjedništva BiH Željko Komšić.

Osim članova Predsjedništva BiH, ceremoniji je prisustvovao i predsjednik bh. entiteta RS Milorad Dodik i predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak