Bosanci nisu ostali dužni Eleku na provokacije: 'Nedeljko, nijedan vjetar ne puše do zore'

23
Radiosarajevo.ba
Bosanci nisu ostali dužni Eleku na provokacije: 'Nedeljko, nijedan vjetar ne puše do zore'

Tokom proteklog vikenda na jahorinskom vrhu Košuta postavljena je zastava Bosne i Hercegovine. Međutim, dan kasnije ona je uništena i uklonjena.

Iza ovog sramotnog poteza stoje predsjednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra Jahorina Nedeljko Elek i gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić.

Nedeljko Elek je nastavio s provokacijama, pa je na društvenoj platformi X (nekadašnji Twitter) objavio fotografiju prerezanog jarbola na kojem se nalazila zastava Bosne i Hercegovine.

Zmajevi obavili novi trening: Sjajna atmosfera pred prvo kolo Lige nacija

Sve uz provokativan naslov, iako se vidi da je jarbol uništen...

"Duvao je jučer jak vjetar na Jahorini".

Sramotno | Nedeljko Elek nastavlja sa provokacijama: 'Duvao je jak vjetar na Jahorini...'

Objava Eleka je izazvala reakcije i nije se dugo moralo čekati na komentare brojnih korisnika koji su osudili sramotan potez Dodikovog pijuna.

"Bit će još vjetra, polako", "Vetar, ni ekavicu savladali niste", "Čega se pametan stidi..."

"Ne može puhat toliko vjetrova kolio ima jarbola i zastava. A ni jedan vjetar ne puše do zore", samo su neki od brojnih komentara.

Drugi su pak dijelili zastave Bosne i Hercegovine, dok je bilo i poziva da SIPA reaguje, uz naglasak da je ovaj vandalski čin krivično djelo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (23)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak