Adnan Šteta: "Irfan ne pristaje na ucjene i znam da je spreman do kraja da se bori"

3
Radiosarajevo.ba
Adnan Šteta: "Irfan ne pristaje na ucjene i znam da je spreman do kraja da se bori"

Ministar saobraćaja u Vladi Kantona Sarajevo Adnan Šteta reagovao je nakon što je bačena bomba na kuću Irfana Čengića, načelnika općine Stari Grad.

"Irfan ne pristaje na ucjene i znam da je spreman do kraja da se bori. U svemu što radi ima i moju i podršku svih ljudi koji su odlučni da se zakonskim putem suprotstave korijenu svakog zla - kriminalu. Jer u toj namjeri mjesto za strah ne postoji", kazao je Šteta.

Navodi da je Irfan Čengić bio svjestan svega kada je ulazio u ovu utrku, "ali siguran sam da niko ne očekuje da sigurnost porodice bude ugrožena".

Nešto se čudno događa u državi koju trese građanski rat, Putin hitno šalje vojnike i oružje

"Danas je to on, sutra može biti bilo ko, ko pomisli da se suprotstavi kriminalu. Ova država zaslužuje ljude poput Irfana, koji znaju šta i kako rade i siguran sam da će još bolje raditi svoj posao za svakog čovjeka Starog Grada.

Vjerujem u rad svih institucija i pozivam ih da još jače djeluju u svim procesima koji se vode u borbi protiv kriminala", kazao je Šteta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak