„Vruće ti je? Jako si seksi“: Ugledni sudac zavodio mladu sakupljačicu loptica

Radiosarajevo.ba
„Vruće ti je? Jako si seksi“: Ugledni sudac zavodio mladu sakupljačicu loptica

Veliki skandal pogodio je teniski svijet, naime ugledni sudac Gianluca Moscarella, koji sudi na najvećih svjetskih turnirima, šokirao je javnost svojim ponašanjem na Challenger turniru u Firenci.

Bio je sudac susreta između Enrica Dalla Valle i Pedra Souse, te je u čak tri navrata jednostavno šokirao svojim ponašanjem, prenosi Dnevnik.hr.

Najprije se u 12. gemu prvog seta obratio mladoj sakupljačici loptica s krajnje nedopustivim riječnikom.

„Fantastična si. Jako si seksi. Jesi li dobro? Vruće je da“.

Zatim je nakon završetka prvog seta, dok je Dalla Valle otišao na toalet, sišao sa stolca i razgovarao portugalskim tenisačem. Zamolio ga je da ubrza malo meč, da ga zgazi u drugom, jer je star i da mu je prevruće.

„Dragi Pedro, nisi koncentriran. Jako je vruće, molim te koncentriraj se. Star sam i moram bit ovdje na suncu. Trebao si pobijediti 6:1, 6:1 je...! Imao si 45 break-lopti. I šta si napravio? Izbacio lopte van“, govorio je Moscarella igraču.

Dva gema kasnije, dok su se loptice s jedne strane terena prebacivale na drugu, Moscarella se ponovno obratio djevojčici.

„Dobro si? Vruće ti je? Meni jako. Fizički ili emotivno?“.

Video se pojavio na društvenim mrežama i tek se trebaju očekivati posljedice za ovog talijanskog suca koji je zaslužio svaku osudu, pa moguće i izgon iz tenisa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak