Scena koja je zbunila Srbiju: "Tetkino dijete se nije danas uspjelo plasirati u finale OI"

0
Radiosarajevo.ba
Scena koja je zbunila Srbiju: "Tetkino dijete se nije danas uspjelo plasirati u finale OI"

Nevjerovatne scene vidjeli smo na Olimpijskim igrama u režiji srbijanskih veslača. Marin Mačković i Nikolaj Pimenov su vodili dramatičnu borbu za plasman u finale discipline dvojac na pariće u Parizu, ali na kraju ipak nisu uspjeli, iz dosad neobjašnjenih razloga.

Srbijanski su veslači vodili dobar dio 2000 metara duge staze, a onda su ih prestigli Nizozemci i Španjolci, te su na kraju završili na četvrtom mjestu. Kada su bili samo 60 metara do cilja, dogodila se nesvakidašnja situacija. Nikolaj je samo spustio vesla u vodu, a Mačković pokušao obojicu uvesti u finale, ali nije uspio. Taj potez iz završnice je zbunio i šokirao sportsku Srbiju, ali postao i viralan hit.

Nakon svega se oglasila i jedna korisnica Twittera koja tvrdi kako je ona tetka Martina Mačkovića. Uz fotografiju s Mačkovićem je objavila i poruku koja baca malo svjetla na cijeli slučaj, piše Jutarnji.

Ozbiljna situacija u selima oko Srebrenice: Otežano gašenje požara zbog nepristupačnog terena

"Tetkino dijete se nije danas uspjelo plasirati u finale OI u Parizu. Sve vrijeme su vodili da bi 50 metara od cilja njegov partner Pimenov odustao spustivši vesla u vodu. Hvala svima koji su se radovali sa mnom i navijali za ove momke", napisala je Mačkovićeva teta pa dodala:

"Evo sad kad sam se malo smirila ću pitati moje dijete da mi pojasni. Ono što znam je da Pimenov nije mogao mentalno, ni fizički izdržati", zaključila je gospođa.

Kako je sve izgledalo pogledajte OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak