Nervni slom Srbijanca nakon ispadanja sa Olimpijade: 'Satanistički smećari, sjeme zatrovalo'

11
Radiosarajevo.ba
Nervni slom Srbijanca nakon ispadanja sa Olimpijade: 'Satanistički smećari, sjeme zatrovalo'

Srbijanski džudista nije štedeo nikoga posle eliminacija sa Olimpijskih igara. Nemanja Majdov je dobio čak tri kazne od sudije koje su automatski značile i poraz protiv Grka Teodorosa Celidisa.

Sve ovo je u najmanju ruku šokiralo Majdova koji je završio u suzama ne vjerujući šta se dogodilo već na samom startu takmičenja u Parizu.

Poslije svega, Majdov je poslao žestoku poruku na društvenim mrežama, ne štedeći riječi, udario je po svima, a prije svega sudijama.

Zvizdić uputio žestoku kritiku delegaciji EU: 'Ovo je za rubriku vjerovali ili ne'

"Satanistički smećari, seme im se sudijsko zatrovalo. Diskvalifikovati me nakon dva minuta i ne pružiti mi šansu da uopšte pokažem bilo šta... Jesu vam to te vrijednosti i taj sport i Olimpijske igre, smećari obični? To vam je sve, vratiće vam se svaka suza go**a satanistička".

Nastavio je u istom tonu.

"Jedino tako me i možete zaustaviti klošari. Judo uništen i popi*an sport. Sto posto sudijska kontrola ishoda meča... Prođe onaj koji hoće da se sagne i da im se klanja. E pa to od mene nećete dočekati nikada, takva medalja mi i ne treba, smećari nesretni. Četiri godine nas nabijaju, 15 kvalifikacija, šutiš jer da te ne oštete na Olimpijadi i dođeš i opet klasika, pošalji ga kući dok se još nije ni zagrijao.

Na kraju je dodao:

"I vi novinari, nisam izgubio, niko me nije porazio, to je malo teže za izvesti, već su me diskvalifikovali na tri kazne koje su izmislili i izbacili. Nije suđeno, ne daju. Jer trenutno u ovom sportu ne osvajaju najbolji, već moraju satanisti da ti dopuste da osvojiš. Pi**m im se na sve. Za dalje ne znam, dok su ova njihova nova pravila, ja nemam i ne želim da trošim vreme i toliku žrtvu podnositi za ovaj sport, jer nema nikakvog smisla", napisao je Majdov, a objavio Mozzartsport.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (11)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak