Ismail Barlov: Moj brat Ismail Zulfić i ja želimo osvojiti zlatne medalje

1
Radiosarajevo.ba

Veliku uspjeh za bh. sport na paraolimpijskim igrama u Parizu ostvarili su 13-godišnji Ismail Barlov, ali i reprezentativci u sjedećoj odbojci.

Barlov je osvojio srebrenu medalju u paraplivanju, dok su isto odličje u našu zemlju ponijeli i sjajni "Zlatni momci". Nakon što su postigli veliki uspjeh, upriličen im je svečani doček u sarajevskoj Vijećnici, a navijači su se okupili na Međunarodnom aerodromu Sarajevo gdje su prvi dočekali sportiste. 

Nakon dolaska na sarajevski aerodrom medijima se obratio Ismail Barlov.

Nova višemilionska investicija najbogatijeg biznismena na istoku BiH

"Osjećaj je fantastičan, hvala vam mnogo što ste mi priredili ovakav doček. Još uvijek se nisu slegli utisci, ali nakon toga možda ću biti svjestan", rekao je Barlov. 

Našeg sportistu su dočekali i prijatelji iz razreda, a on je kazao da mu to mnogo znači. Ismail Barlov je izrazio želju da on i njegov brat Ismail Zulfić osvoje zajedno medalju na idućim POI.

"On je moj brat, a moja je želja da naredne Igre Bosni i Hercegovini donesemo zlato", rekao je Barlov. Osjećaj je fantastičan, ponosan sam na rezultat. Potrudio sam se i prezadovoljan sam. Hvala svima zbog ovakvog dočeka. Hvala svima na ovom svemu. Glavni ciljevi za narednu godinu je SP i EYOF", rekao je Barlov. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak