Edin Džeko: On je živi dokaz da su čuda moguća

0
Radiosarajevo.ba

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine nastavila je sa pripremama za kvalifikacione mečeve za Europsko prvenstvo protiv Lihtenštajna i Islanda.

Prvo će u Zenici u petak dočekati Lihtenštajn (20:45), a potom će gostovati Islandu, u meču koji se igra u ponedjeljak (20:45).

Na treninzima našeg tima vlada sjajna atmosfera, a danas Edin Džeko se oglasio na Facebooku.

Proljetna idila u Sarajevu: Toplo vrijeme privuklo šetače u gradsku gužvu

Kako je naveo, posjetio ih je i mladi plivač Ismail Barlov.

"Danas sam, zajedno sa ostalim reprezentativcima, imao čast da upoznam našeg Ismaila Barlova, koji je prije nekoliko sedmica osvojio četvrto mjesto na Svjetskom prvenstvu u plivanju.

Ismail danas slavi 13. rođendan i ukazao nam je čast svojim dolaskom, a imao je i posebnu poruku za nas: 'Iako se čini da su kvalifikacije izgubljene, dok god vjerujete u čuda, čuda se i dešavaju', poručio nam je Ismail.

A on je živi dokaz da su čuda moguća, ako dovoljno vjeruješ, a mi vjerujemo i dat ćemo sve od sebe da ih pokušamo ostvariti.

Hvala ti Ismaile na podršci, koja nam mnogo znači, a mi ćemo nastaviti podržavati tebe u tvojim “bitkama”!

Ismail nas je učinio ponosnim, a mi smo ponosni što, baš kao i on, nosimo isti grb na grudima i predstavljamo Bosnu i Hercegovinu u svijetu. Sretan ti rođendan dragi Ismaile", poručio je kapiten reprezentacije BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak