Zoran Zekić nakon remija sa Širokim Brijegom: 'Bilo je neshvatljivo'

1
Radiosarajevo.ba
Zoran Zekić nakon remija sa Širokim Brijegom: 'Bilo je neshvatljivo'

Završena je i posljednja utakmica devetog kola WWIN lige Bosne i Hercegovine između ekipa Širokog Brijega i Sarajeva. Meč je završen rezultatom 3:3.

Iako su fudbaleri Sarajeva su ostali neporaženi i nakon osme utakmice u novoj sezoni, šef stručnog štaba 'Bordo tima', Zoran Zeki je imao dosta zamjerki.

"Uzbudljiva utakmica. Rano smo primili gol iz jedanaesterca, nakon čega je bilo dosta konfuzije. Danas smo napravili mnogo grešaka i nedostajalo je povezanosti. Kada smo konačno počeli igrati kako treba, postigli smo gol za 2:1. Imali smo dvije situacije da to odvedemo na 3:1, ali nažalost nismo realizirali te šanse, što nam je velika boljka tokom cijelog prvenstva. Također, neshvatljivo je bilo primiti drugi i treći gol. Kod drugog gola nismo imali veznog igrača ispod, a treći gol… O tome ćemo još razgovarati. Čestitam igračima Širokog na velikoj borbi, ali ostaje nam još puno toga za analizirati", izjavio je Zekić.

Izraelska vojska ušla u Liban

"Nedostajao je Pavičić, Bubanja, Jović, Anđušić, ali šta je tu je. Zato imamo toliki broj igrača i svi vjerovatno misle da trebaju igrati u prvih jedanaest. Ne treba o tome nešto previše govoriti. Morali smo prilike realizirati i to je ključno", dodao je Zekić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak