Željezničar pred izazovom: Pogledajte kako igra rival s Kipra

Radiosarajevo.ba
Željezničar pred izazovom: Pogledajte kako igra rival s Kipra
Željezničar večeras od 20.30 sati, u okviru drugog pretkola Europske lige, na Grbavici dočekuje ekipu Apollona.

Na Grbavicu su svjesni kvalitete protivnika, a šef struke Slobodan Krčmarević je podvukao da u Sarajevo dolazi ozbiljan protivnik, da je u ovom klubu proveo tri lijepe godine igračke karijere, osvajao titule, te da je dvije sezone bio trener i da ga za Apollon zaista vežu lijepe uspomene.

"To je jedan od najvećih klubova na Kipru sa prebogatom tradicijom i prebogatim vlasnikom koji je vlasnik pola Limasolla. Posljednje tri-četiri sezone igraju grupnu fazu, imali su zapažene uloge. Imaju fantastične i fanatične navijače, bit će ih i ovdje, ali s druge strane, emocija nema, izlazimo da damo sve od sebe, vjerujem u svoje momke, vrijeme nam je falilo i sigurno smo bolji nego prije sedam dana. Očekujem od naših navijača koji će biti naš 12. igrač da napravimo nešto veliko. Dao bih blagu prednost našem sutrašnjem protivniku", rekao je Krčmarević.

Trening su Plavi obavili na pomoćnom terenu, a trenirali su svi nogometaši u punom intenzitetu izuzev povrijeđenog Stevanovića.

Kapije stadiona su otvorene od 19 sati, a pogledajte kako igra današnji protivnik Željezničara:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak