Zanimljiva pressica Brazilaca u Kataru: 'Ovo je poruka Srbiji i cijelom svijetu'

0
Radiosarajevo.ba

Brazilski nogometaš Richarlison rekao je da njegov saigrač Neymar nije arogantan jer je na Instagramu objavio fotografiju grba Brazila sa šestom zvijezdom svjetskog prvaka.

Reagirajući na polemiku koju je u nedjelju izazvao članak u njemačkom dnevniku Bild, koji je Neymara optužio za aroganciju, Richarlison je sve ljude uključene u polemiku nazvao "glupima".

"Oni su arogantni. Mi smo samo sanjari. Već dugo sanjamo šestu zvjezdicu i osvojit ćemo je, htjeli oni to ili ne", rekao je brazilski napadač na konferenciji za novinare.

Bivša Miss Jugoslavije uživa s bogatim šeikom: Naravno da živim u haremu, ja sam vampirizirana Hurem

Danas na rasporedu četiri utakmice Mundijalu u Kataru: Argentina i Francuska kreću po naslov

Neymar je na Instagramu objavio fotografiju sebe u avionu, u kratkim hlačama s izvezenim grbom Brazila s pet zvjezdica, kojem je dodao i šestu zvjezdicu. Njemački Bild opisao je ovaj događaj kao "provalu arogancije".

Foto: Instagram: Neymar i šesta zvjezdica

"Osvojit ćemo šestu zvjezdicu, jer je to naš san. Neymar je objavio ovu fotografiju jer je to i njegov san. Svi je želimo osvojiti", rekao je Richarlison.

Brazil prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu igra u četvrtak protiv Srbije, a potom još igraju sa Kamerunom i Švicarskom u jakoj Grupi G.

/ Anketa

Ko će biti novi prvak svijeta na Mundijalu u Kataru?

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak