Zagrebački Dinamo najavio dolazak u BiH

0
Radiosarajevo.ba
Zagrebački Dinamo najavio dolazak u BiH

GNK Dinamo iz Zagreba je u utorak putem svojih društvenih mreža najavio dolazak u Hercegovinu, tačnije u Mostar, gdje bi 12. oktobra trebao odigrati prijateljsku utakmicu sa HŠK Zrinjskim, a istu večer bi u salonu "Luna" kod Mostara trebala biti održana i "Plava Noć".

U sklopu prijateljske utakmice HŠK Zrinjski - GNK Dinamo koja će se odigrati 12. oktobra u 16 sati u Mostaru na stadionu pod Bijelim Brijegom, članovi i navijači našeg kluba iz Hercegovine odlučili su iste večeri održati i "Plavu Noć", navode iz zagrebačkog kluba.

Na Plavoj noći s početkom od 20 sati u salonu Luna na Čulama svi gosti moći će se podružiti s igračima Dinama, a pripremljen je i bogati sadržaj tokom cijele večeri.

Dugotrajna suša u Srebrenici napravila veliki problem: Građani imaju vodu samo 2 sata dnevno

"Svi zainteresirani moći će se učlaniti u GNK Dinamo. Naš klub je tradicionalno brojao veliki broj članova iz Bosne i Hercegovine, a ovo je idealna prilika da taj broj povećamo nastavno na općenito rekordne brojke članova u ovoj godini", poručili su iz Dinama.

Ulaznice za ovaj događaj moći će se uzeti na osam mjesta diljem BiH, a dio prihoda namijenjen je za Udrugu djece s posebnim potrebama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak