Tri Zmaja jasno na Instagramu pokazala šta misle o Anelu Ahmedhodžiću nakon svega što se desilo

11
Radiosarajevo.ba

Nižu se reakcije nakon što je sada već bivši Zmaj Anel Ahmedhodžić napustio pripreme reprezentacije BiH pred duele sa Nizozemskom i Mađarskom, a onda se nekoliko sati kasnije i oprostio od nacionalnog dresa.

Prvi fudbaler koji je odlučio reći dosta ovome je Amar Dedić. On je na Instagramu otpratio Ahmedhodžića i time dao jasnu reakciju svima.

Potez Amara Dedića slijedili su još dva Zmaja. Armin Gigović i Denis Huseinbašić također ga ne prate na Instagramu.

Pjevačica iz Srbije bila 45 dana u komi: "Mislili su da sam mrtva, baka me spasila"

Anelov potez nikako nije sjeo svlačionici naše reprezentacije koji su razočarani šta je uradio.

Najžeći su bili njegov otac, a sve što je izjavljivao Mirsad Ahmedhodžić možete pročitati na linkovima OVDJE i OVDJE i OVDJE.

/ Anketa

U aferi "Anel Ahmedhodžić" čija je priča najistinitija?

Kasnije se javio Anel koji je dao svoj komentar na sva dešavanja, a ako ste ga propustili možete ga pročitati na linku OVDJE. Ko je supruga Anela Ahmedhodžića saznajte na linku OVDJE.

 Emir Spahić, sportski direktor reprezentacije Bosne i Hercegovine, iznio je stav svog tima u koji se tiču nastupa pojedinih igrača u nacionalnoj A selekciji.

U prvom redu osvrnuo se na Anela Ahmedhodžića za kojeg je rekao da više neće igrati za reprezentaciju BiH. Sve to možete pročitati na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (11)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak