Transfer bomba u najavi: Otkriveno koliko Real daje novca za Pjanića

Radiosarajevo.ba
Transfer bomba u najavi: Otkriveno koliko Real daje novca za Pjanića

Najpoznatiji španski sportski medij Marca, početkom sedmice objavio je ekskluzivnu priču da se generalni direktor Real Madrida Jose Angel Sanchez sastao sa Falijem Ramadanijem, menadžerem reprezentativca BiH i igrača Juventusa Miralema Pjanića, da bi dogovorili transfer.

Prema navodima Marce, sastanak je održan u trening centru Real Madrida, a  Ramadani zastupa brojna poznata imena kao što su Luka Jović, Marcos Alonso, Stevana Jovetića, Adema Ljajića...

Marca: Fali Ramadani prodaje Pjanića u Real Madrid

Ramadani planira prodati Miralema Pjanića, a danas je orktiveno i koliko Kraljevi daju za našeg "dirigenta" - nude 10 miliona eura godišnje što je 3,5 miliona više nego što trenutno ima u Staroj Dami, javlja RAI Sport.

Reprezentativac BiH ima ugovor u Juventusu do 2023. godine, a poznato je da Juve za Pjanića neće prihvatiti manje od 100 miliona eura. Talijani spominju i opciju zamjene gdje bi put Torina krenuo Toni Kross.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak