Šta sad ovo znači? Edin Džeko snimljen kako pjeva pjesmu Hajduka uz čašu vina

7
Radiosarajevo.ba
Šta sad ovo znači? Edin Džeko snimljen kako pjeva pjesmu Hajduka uz čašu vina

Tijekom nedjelje legenda Hajduka Senijad Ibričić (38) objavila je priču na Instagramu koja je nanovo potpirila maštu svim navijačima splitske momčadi.

Ibričić je objavio fotografiju s Edinom Džekom (38), a kumovi i dobri prijatelji negdje su, pretpostavlja se, na Jadranskom moru.

To je dodatno potvrdila činjenica da je nešto kasnije nastao video koji je dodatno "zapalio" hajdukovce. S Džekom i Ibričićem su na gliseru još dvojica muškaraca i svi zajedno, uz čašicu vina, iz sveg glasa pjevaju Hajdukove pjesme.

Upozorenje Civilne zaštite za građane: Povećan je rizik od požara, evo šta uraditi ako uočite vatru

"Plavo more zna da ga volim ja, splitskog Hajdukaaa" čuje se na kraju snimke djelić popularne navijačke pjesme Hajduka.

Džeko je netom završio pripreme s Fenerbahčeom i, prema zadnjim informacijamaJose Mourinho ga ne pušta iz kluba jer nema adekvatnu zamjenu. Naravno, to bi se moglo promijeniti do kraja prijelaznog roka, ali za sada su stvari takve. Prekaljeni portugalski stručnjak zna da, iako u poznim godinama, Džeko i dalje može isporučiti puno golova. Klasa ostaje klasa bez obzira na godine.

Upravo je "bh. dijamant" na pripremama u Austriji zabio čak tri gola. Po jedan Petrolulu, Admiri i Strasbourgu. Ustvari, jedino Hajduku na pripremama nije zabio. Džeko ne staje potpirivati maštu navijačima Hajduka pa je lako moguće da se zaista kuha nešto. A ako na koncu ne dođe, bit će to veliko razočaranje hajdukovcima će nakon svega biti veliko razočaranje.

"Napravio sam sve što sam mogao. S moje strane je sve odrađeno, ali realnost je nešto drugo. To će na kraju vjerovatno presuditi, što će odlučiti u Feneru. Ima ugovor s njima još godinu dana" rekao je Ibričić u Podcast Inkubatoru nedavno i dodao:

"Više od 15 godina ljetuje u Dalmaciji, dolazio je na puno utakmica Hajduka. Svi su ga super primili, sigurno da je to dodatni motiv zbog kojeg bi on došao, piše 24Sata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak