Razvodi se Jose Mourinho nakon 30 godina braka

Radiosarajevo.ba

Iako je samog sebe oduvijek opisivao kao porodičnog čovjeka, čini se da je nogometni trener Jose Mourinho odlučio nastaviti život daleko od Matilde Farije, žene s kojom je posljednjih 30 godina proveo u braku i s kojom ima dvoje djece.

Mourinho je ovih dana viđen dok je komentirao utakmicu Liverpoola i Manchester Cityja, a ono što je mnogima zapelo za oko je da na prstu više nije imao vjenčani prsten, koji 30 godina nije skidao s ruke.

 

Inače, već je prošlog mjeseca snimljen bez vjenčanog prstena, kada je šetao u blizini njihovog porodičnog doma, iako je njegov glasnogovornik rekao za medije kako je 's njegovim brakom sve u redu' i dodao da je prsten jednostavno zaboravio staviti na ruku.

 

Foto: Profimedia:  Jose Mourinho s porodicom

56-godišnji Jose Mourinho svoju je suprugu Matilde, veliku humanitarku, upoznao još kao tinejdžer i od tada su bili zajedno. Prošle sedmice Matilde Faria boravila je u New Yorku s njihovom djecom, 19-godišnjim Joseom Jr. te kćeri Matildom, koja je tamo proslavila 23. rođendan.

Zanimljivo je da porodica na okupu, tačnije supružnici nisu zajedno snimljeni još od februara ove godine, a da li su istinita nagađanja kako je njihovom braku došao kraj, vjerujemo saznat će se uskoro.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak