Raspad ekipe u Parizu: Neymar zatražio odlazak iz PSG-a

0
Radiosarajevo.ba
Raspad ekipe u Parizu: Neymar zatražio odlazak iz PSG-a

Upravu i navijače Paris-Saint-Germaina (PSG) dočekala je još jedna loša vijest - Neymar želi da napusti prijestolnicu Francuske. 

Nakon što je Lionel Messi otišao, a odlazak Kyliana Mbappea se najavljuje već sedmicama, sada i treća velika zvijezda PSG-a želi da napusti klub

Kako piše britanski Sky Sports, Neymar je odlučio da nakon šest godina promijeni sredinu. Kako dalje javljaju, njegova idealna destinacija je Barcelona, odakle je i prešao u PSG 2017. godine, za još uvijek rekordnih 222 miliona eura (444 miliona KM)

Ko je Marin Vukoja, jedini kandidat za sudiju Ustavnog suda BiH iz Federacije BiH?

Problem bi mogao nastati zbog visoke plate brazilske superzvijezde. Poznato je kako je klub iz Katalonije u velikim finansijskim problemima, a Neymar je među najplaćenijim igračima na svijetu. 

U PSG-u je, za šest godina koliko je tu, odigrao 173 utakmice i postigao 118 golova. U Barceloni je, prije toga, proveo četiri sezone, a interesantno je da ima 13 utakmica više, odnosno 186, i 105 postignutih golova. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak