Neymar prevario trudnu djevojku pa objavio javno izvinjenje na Instagramu: "Naš cilj će prevagnuti"

1
Radiosarajevo.ba
Neymar prevario trudnu djevojku pa objavio javno izvinjenje na Instagramu: "Naš cilj će prevagnuti"
Foto: Instagram / Neymar i Bruna Biancardi

Brazilska nogometna zvijezda Neymar opet je u centru pažnje na društvenim mrežama, ali ovaj put ne zbog nogometa.

Neymar je priznao da je prevario trudnu devojku Brunu Biancardi, pa se izvinjavao putem Instagrama.

Napadač Paris Saint-Germaina je sve priznao na popularnoj društvenoj mreži i šokirao javnost.

Oglasili se iz OHR-a: Evo šta je Christian Schmidt rekao o napadu na povratnike u Gacku

Oglasili se iz OHR-a: Evo šta je Christian Schmidt rekao o napadu na povratnike u Gacku

Brazilac godinama puni naslovne strane sličnim temama, a javnim priznanjem i načinom na koji je to uradio izazvao je lavinu komentara.

"Radim ovo zbog vas dvoje, zbog naše porodice. Opravdavam ono što ne može da se opravda. Nisam morao, ali ste mi vi potrebni u životu. Vidio sam koliko si patila zbog svega i koliko želiš da budeš uz mene, koliko ja želim da budem uz tebe. Pogriješio sam. Usuđujem se da kažem da pravim greške svakog dana, na terenu i van njega, ali greške u mom privatnom životu rješavam kod kuće, u svojoj privatnosti, sa svojim prijateljima i porodicom", napisao je Neymar na svom profilu, uz njihovu zajedničku fotografiju.

Brazilska nogometna zvijezda se već izvinio djevojci, ali, kako kaže, imao je potrebu da to uradi i javno jer je ovaj slučaj postao javan.

"Sve ovo došlo je do ljudi koji su posebni u mom životu. Do žene o kojoj sam sanjao da će biti uz mene, majku mog djeteta. Bio je ovo udarac i za tvoju porodicu, koja je sada i moja familija. Došlo je do povrede intime u tako posebnom momentu kao što je majčinstvo. Bru, već sam se izvinio za svoje greške, ali osjećam potrebu da to uradim i ovako javno. Privatna stvar postala je javna i zbog toga izvinjenje treba da bude javno. Ne mogu da zamislim sebe bez tebe, ne znam da li će ovo da donese rezultat, ali danas želim da budeš sigurna da hoću da probam. Naš cilj će prevagnuti, naša ljubav prema djetetu će pobijediti, naša ljubav koju imamo jedno prema drugom će nas ojačati. Zauvijek mi. Volim te", poručio je Neymar.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije