Queiroz: U subotu se igra tek prvo poluvrijeme

Radiosarajevo.ba
Queiroz: U subotu se igra tek prvo poluvrijeme

Izbornik portugalske reprezentacije Carlos Queiroz održao je danas konferenciju za novinare na kojoj je govorio o predstojećim duelima dodatnih kvalifikacija za SP protiv Bosne i Hercegovine.
Najviše je riječi naravno bilo o (ne)igranju Cristiana Ronalda, za kojeg iz madridskog Rela tvrde da je ozlijeđen.

Nema nikakvog rata između nas i Reala. Oni brane svoj interes i to je logično. Bio sam trener u Real, to je velik klub i zaslužuje poštovanje, rekao je Queiroz, čiji će liječnički tim ipak imati priliku pregledati Ronalda, koji sutra stiže u Portugal.

Što se tiče utakmice sa našom reprezentacijom Queiroz kaže: U subotu se igra tek prvo poluvrijeme, a znamo da se niti jedna utakmica ne rješava nakon prvog djela. Portugal je u dvije utakmice uvijek igrao dobro, kako u obrani tako i u napadu.

Za izabranike Miroslava Blaževića Queiroz ima samo riječi hvale. "Imaju jako dobre igrače, pogotovo u napadu. Ipak, mislim da će oni igrati koliko im mi dopustimo", zaključio je Queiroz.

Ronaldo putuje u Portugal


Iz madridskog su Reala u utorak poslijepodne priopćili da će Cristiano Ronaldo ipak otputovati u Lisabon, na pregled kod liječničke službe portugalske nogometne reprezentacije.

U sljedećih će nekoliko sati Ronaldo otputovati za Portugal. Tamo će se staviti na raspolaganje liječničkoj službi Portugalskoga nogometnog saveza, objavili su na službenim internetskim stranicama uz dodatak: Ronaldo je prvi put ozlijedio gležanj desne noge krajem rujna u utakmici Reala i Marseillea. Pogoršao ju je u portugalskoj pobjedi nad Mađarskom (3-0) u kvalifikacijama za SP.

Otkad se vratio s reprezentativne akcije sredinom listopada, Ronaldo više nije nastupao.

Španjolci nisu htjeli pustiti svoju najskuplju zvijezdu. Slali su liječničku dokumentaciju koja je sugerirala da Ronaldo treba još dva tjedna oporavka. Izbornik Portugala Carlos Queiroz uključio je Ronalda svejedno na popis reprezentativaca za dvije utakmice dokvalifikacija protiv Bosne i Hercegovine.

sportin.ba/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak