Potpisan ugovor o saradnji: FK Velež će izgraditi novi teren niželigašu u BiH

0
Radiosarajevo.ba
Potpisan ugovor o saradnji: FK Velež će izgraditi novi teren niželigašu u BiH

U službenim prostorijama Fudbalskog kluba Velež u prisustvu predsjednika Kluba gospodina Senada Kevelja i direktora Fudbalskog kluba Blagaj gospodina Nazifa Handžara, potpisan je ugovor o saradnji i korištenju fudbalskog terena na stadionu u Blagaju, saopštili su iz mostarskog kluba.

Ugovorom je definirano da će Fudbalski klub Velež, u narednom periodu, početi sa realizacijom infrastrukturnih ulaganja u teren na stadionu FK Blagaj, koji će uskoro biti potpuno izmjenjen te će u budućnosti koristiti i jednom i drugom klubu.

Velež će finansirati novi travnjak, koji će poslužiti sportskim prijateljima iz Blagaja za odigravanje ligaških i Kup utakmica, dok će seniorskom timu teren biti na raspolaganju za odvijanje redovnog trenažnog procesa.

Egipat se pridružuje južnoafričkoj tužbi za genocid protiv Izraela

Ovim ugovorom će Velež će dodatno poboljšati uslove treniranja koji su i do sada bili na visokom nivou.

Na ovaj način Fudbalski klub Velež potvrdio je jasno opredjeljenje uspostavljanja saradnje i pružanja pomoći klubovima mostarske regije, a koji su u prošlosti davali brojne talentovane igrače za naše omladinske kategorije, naveli su iz FK Velež.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak