Pohvalio se fotografijom: Vico Zeljković na ručku s hrvatskom legendom

0
Radiosarajevo.ba
Pohvalio se fotografijom: Vico Zeljković na ručku s hrvatskom legendom

Vico Zeljković, predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, sastao se s legendarnim hrvatskim fudbalerom Davorom Šukerom.

Iako više nije na čelu Hrvatskog nogometnog saveza (HNS), Davor Šuker je uvijek poželjan sagovornik o fudbalskim temama.

Kako je poručio Zeljković, na ručku sa Šukerom nije mogao pobjeći od fudbalskih tema, iako legendarni Vatreni više nije na funkciji na kojoj je bio.

Turisti bježe iz apartmana, dim stigao u Split: "Užasno smrdi po paljevini i pada pepeo"

"Uvijek mi je drago sresti prijatelje iz svijeta fudbala mimo službenih i formalnih sastanaka. S Davorom Šukerom sam imao odličnu saradnju i komunikaciju dok je bio na čelu Hrvatskog nogometnog saveza i član UEFA-inog Izvršnog odbora, a danas smo ugodno razgovarali o raznim temama, ali opet od fudbala nismo mogli daleko odmaći", rekao je Zeljković.

Šuker je, podsjetimo, na čelu Hrvatskog nogometnog saveza bio u periodu od 2012. do 2021. godine, a tu ga je naslijedio Marijan Kustić.

Vico Zeljković: 'Ponosan sam, bilo je mnogo neutemeljenog osporavanja'

S druge strane, Zeljković je na čelu Nogometnog saveza BiH od marta 2021. godine gdje je naslijedio Elvedina Begića. Prije toga je obavljao funkciju predsjednika FK Borac Banja Luka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak