Pogledajte kako je stradala luksuzna vila zvijezde Vatrenih i Reala Luke Modrića: Šteta je velika

2
Radiosarajevo.ba

Olujno nevrijeme s jakim jugom i velikim količinama padalina pogodili su zadarsko područje od ranoga jutra u ponedjeljak, 11. marta.

Velike materijalne štete se već zbrajaju, a stradala je i luksuzna vila Luke Modrića, nogometaša Reala i Hrvatske, u Kožinama.

Nevrijeme u Zadru je za neke zbilja nezapamćeno. Kako je Hini ranije rekao Anđelko Vidović, voditelj Meteorološke postaje u Zadru, goleme količine padalina su paralizirale grad, prenosi portal Direktno, koji i donosi priču u stradanju vile Luke Moldrića.

Banda maloljetnika pred sudom: Vođa im državljanin iz BiH

"Na zadarskom području od nedjelje navečer do ponedjeljka ujutro pale su velike količine kiše, 164 litara po kvadratnom metru, poplavljeni su gotovo svi dijelovi Zadra, a olujno jugo odsjeklo je od kopna većinu otoka", rekao je Vidović.

Nastradala je i vila Luke Modrića. Njegove luksuzne vile u Kožinama su također oštećene uslijed velikog nevremena.

Poznat raspored do kraja sezone PL BiH: Evo kada će se igrati sarajevski derbi i ko je domaćin

Podsjetimo, Modrić je posjetio svoju vikendicu ljetos kada je jahtom plovio po Jadranskom moru, a ovakve materijalne štete na prilazu njegovim vilama sigurno neće "rasteretiti" njegov novčanik ako znamo koliku plaću ima u Real Madridu.

Na svom vrhuncu u bijelom dresu, kapiten Vatrenih je u Madridu na mjesečnoj bazi samo od kluba primao skoro dva miliona eura. Kada se još k tome dodaju i brojni sponzorski ugovori, za velikog nogometnog maestra ovo nije veliki problem.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak