Određene sudije za četvrto kolo WWin lige BiH: Irfan Peljto u VAR sobi

2
Radiosarajevo.ba
Određene sudije za četvrto kolo WWin lige BiH: Irfan Peljto u VAR sobi

Četvrto kolo WWin lige Bosne i Hercegovine nastavlja se od petka do ponedjeljka, s planiranim odigravanjem samo četiri utakmice.

Kolo će otvoriti susret između Igmana i Širokog Brijega u Konjicu, zakazan za petak, 23. augusta. u 17:30 sati. Za pravdu na ovom susretu bit će zadužen Ernis Džemidžić iz Goražda, uz asistenciju Slobodana Vukosava iz Trebinja i Hasana Nanića iz Bužima. Haris Halkić iz Sanskog Mosta bit će četvrti sudija, dok će u VAR sobi biti Irfan Peljto iz Sarajeva i Marko Perić iz Mostara.

U subotu, 24. augusta, nas očekuju dvije utakmice. Radnik će se suočiti s Veležom u meču zakazanom za 18:45 sati. Ovaj susret će suditi Dragan Todić iz Doboja, uz asistente Mirzu Ćehaju iz Goražda i Davora Vukašinovića iz Rogatice. Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora bit će četvrti sudija, dok će Miloš Gigović i Sreten Udovičić biti u VAR sobi.

Goran Ivanišević za Radiosarajevo.ba: 'Prvi put sam na Sarajevo Film Festivalu i zaista uživam'

Istog dana, u 21:00 sat na Tušnju, sastat će se Sloboda i Željezničar. Ovu utakmicu će suditi Antoni Bandić iz Gruda, uz asistente Davora Beljija iz Mostara i Marijana Ćosića iz Širokog Brijega. Antonio Tomić iz Kreševa bit će četvrti sudija, dok će u VAR sobi biti Musa Mateo iz Čitluka i Tarik Mulasmajić iz Tešnja.

Nedjelja, 25. august, će biti bez utakmica, dok će kolo zaključiti GOŠK i Posušje, koji će igrati u ponedjeljak, 26. augusta, u 21:00 sat. Sudija ovog susreta bit će Benjamin Deljković iz Sarajeva, uz asistente Moamera Čauševića i Enesa Đozića, također iz Sarajeva. Elvedin Topuzović iz Tuzle bit će četvrti sudija, dok će u VAR sobi biti Nihad Ljajić i Admin Musić iz Sarajeva.

U ovom kolu odgođeni su susreti između Sloge i Borca, te Zrinjskog i Sarajeva

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak