Nije BiH jedina: I Norveška - Srbija pred navijačima, manje ulaznica nego za Grbavicu

0
Radiosarajevo.ba

Osim Bosne i Hercegovine i Sjeverne Irske, i meč odluke za plasman na Europsko prvenstvo između Norveške i Srbije, igrat će se pred navijačima.

Nogometni savez Norveške je saopštio da će 200 gledalaca moći da bude na stadionu Ullevaal.

Odlučeno je da se 160 ulaznica podijeli lutrijom, a preostalih 40 pripašće sponzorima i gostima saveza skandinavske države.

Norveške i Srbija igrat će u četvrtak u Oslu od 20.45 sati, kada se i BiH sastaje protiv Sjeverne Irske na stadionu Grbavica.

Prema kladionici Mozzart, Norveška je blagi favorit i pobjeda na Vikinge iznosi 2,60.

Kvota od 3,25 je za remi, a za pobjedu Srbije se odlično može zaraditi, kvota je 2,75.

Kladionica Mozzart je spremila vrlo dobre koeficijente i na ostale ponude koje se tiču utakmice na Grbavici (četvrtak, 20.45 sati).

Kompletnu ponudu kladionice Mozzart za ostale susrete baraža pogledajte OVDJE.

Foto: FS Srbije: Luka Jović

Reprezentacija Srbije jučer je otputovala u Oslo gdje će u četvrtak odmjeriti snage sa Norveškom u polufinalu baraža za prošlosezonsku Ligu nacija.

Utakmica nosi ogromnu važnost pošto će pobjednik ići u finale i protiv Škotske ili Izraela imati priliku da izbori plasman na Europsko prvenstvo sljedeće godine.

Podsjetimo, Bosna i Hercegovina, u slučaju da prođe Sjevernu Irsku, igrat će protuiv boljeg iz duela Slovačka - Republika Irska. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak